Urheiluseura Loputon Hiki ry

Elämä pitkä - Hiki loputon

Ultimate

 

Ultimate on liitokiekolla eli frisbeellä pelattava vauhdikas joukkuepeli. Mukaan sopii tulla vaikka aiempaa kokemusta ei olisi, missä vaiheessa kautta tahanasa. Ultimatea voi pelata yhdessä niin kokeneet kuin kokemattomat sekä miehet ja naiset.

Mukaan pelaamaan?

Jos olet kiinnostunut tulemaan pelaamaan kanssamme, ota yhteyttä . Voit myös rekisteröityä näillä sivuilla ja ilmoittautua suoraan treeneihin! Mukaan mahtuvat kunto- tai taitotasota riippumatta kaikki innostuneet! Ultimate on peli, jota voi pelata kokeneet ja kokemattomammat samaan aikaan. Varusteiksi riittää urheiluvaatteet, talvella sisäpelikengät ja kesällä nappikset. Paikat ja ajat kannattaa katsoa "Ilmo - harkat ja tapahtumat" alta.

Syksyn ja talven 2014-2015  treenit

Siirryymme sisään viikolla 36 (1.9 alkava viikko) Pelaamme sunnuntaisin Kartanonkosken koululla klo 17-18:30 ja keskiviikkoisin (3.4 asti) Sotungin koululla. 

Kesätreenit 2014

Kesällä pelaillaan Hakunilan Kormuniityn kentällä (kts. sijainti ) sunnuntaisin kello 17:00-18:30. Kesätreenit alkavat toukokuussa.

Pelien lisäksi kesäisin on keskiviikkoisin tekniikkaan ja taktiikkaan keskittyvät treenit Kartanonkosken kentällä klo 19:00-20:30. Treenit ovat osa ns. Lohi 1.1 joukkueen toimintaa, mutta myös kaikki muut ovat lämpimästi tervetulleita. Tekniikkaharjoitukset ovat erittäin hyödylliset jos aloitat ultimaten! Keskiviikon ulkotreenit alkavat 9.4.

Muistakaa aina ilmoittautua treeneihin ja tapahtumiin! Viestimme peruutuksista ja poikkeuksista vai ilmoittautuneille