Urheiluseura Loputon Hiki ry

Elämä pitkä - Hiki loputon

Ultimate Vantaa 2016

 

Ultimate Vantaa -turnaus järjestetään lauantaina 6.8.2016 Hakunilan Urheilupuistossa Vantaalla. Turnaus on rentohenkinen 7vs.7 turnaus kaikille joukkueille tai kaveriporukoille. Lisäksi osallistuminen on mahdollista myös pick-up-pelaajana.

Viime vuonna esitelty turnausformaatti mahdollistaa mielekkäät pelit sekä kokeneille että aloitteleville/juniorijoukkueille. Kilpahenkisemmät joukkueet aloittavat powerpoolista, rennommin pelaavat omastaan. Tällä tyylillä pyritään välttämään liian epätasaiset pelit. Kaikilla joukkueilla on aloituspoolista riippumatta mahdollisuus voittaa turnaus. Joukkuemuoto on avoin, mutta sekajoukkueet ovat enemmän kuin tervetulleita.

Vantaan kaupungin ja Liitokiekkoliiton tuen ansiosta joukkuemaksu on tällä kertaa vain 50 € ja pick-up-joukkueen osalta 5 € pelaajalta!

Ilmoittautumiset 30.6. mennessä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä seurasi nimi ja toiveesi powerpoolin suhteen. Pick up -pelaajana riittää pelkkä nimi. Lähetämme maksutiedot samalla kun osallistuminen vahvistetaan.

 

Tervetuloa Vantaalle elokuussa!